Go Back   Mitsubishi Lancer Register Forum > Marketplace > MLR Platinum Option Trader: Indigo-GT

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 20-04-2017, 10:55   #1
HitD
Senior User
 
HitD's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
My Car
Posts: 103
Evo X Playing Up

My car is a 300 SST and is completely stock but started throwing up P1235 error codes a month 2 after I installed a CTEC cat-back on it.

I was told it was probably the MAF sensor so I sourced a new one and everything was fine for another couple of months, then P1235 showed up again!

I have replaced the fuel pump relay (twice for good measure) which hasn't done anything.
Got the car serviced at CPP (with SST oil/filters changed to keep it happy).

Took the car to Ireland recently and the code kept popping up along with P1870 code as well though this time.

Yesterday it came up with Service Required which then went away after restarting the engine.

Most of the time it comes up in 4th gear and above (I think).

Can you think of what it could be, or what I should be getting it tested for? Could it be the cat-back? Seems unlikely.

I will be coming for a remap with you guys this summer, but I can't do anything until I fix this problem first!

I really need some direction/help with this.
Thanks!
HitD is offline   Reply With Quote
 


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT. The time now is 13:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.