Go Back   Mitsubishi Lancer Register Forum > General Stuff > Suggestion Box / Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old 04-02-2017, 19:34   #1
stu8
Senior User
 
stu8's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Southport
Car: Evo V - geekmapped.com
Posts: 19,454
MLR slow / playing up

same for anyone else?

Tonight its either slow, or I get error message, saying web host issue

Stu
stu8 is offline   Reply With Quote
Old 04-02-2017, 19:37   #2
M3 ROB
Senior User
 
M3 ROB's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Berkshire
Car: Evo 6 TME,
Posts: 2,835
Thank god, thought it was just me Stu ? Also when opened on a subject it doesn't fade/drop off just stays bold
M3 ROB is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to M3 ROB For This Useful Post:
stu8 (04-02-2017)
Old 04-02-2017, 19:57   #3
bigjay76
Senior User
 
Join Date: Jul 2010
Location: in a place far far away
Car: evo 9 fq320
My Car
Posts: 1,220
Had same prob for the last week on and off plus won't let me post pics too ??
bigjay76 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bigjay76 For This Useful Post:
M3 ROB (04-02-2017)
Old 05-02-2017, 06:19   #4
gary evo7
Senior User
 
gary evo7's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: brecon
Car: evo x 330 sst
My Car
Posts: 928
Quote:
Originally Posted by stu8 View Post
same for anyone else?

Tonight its either slow, or I get error message, saying web host issue

Stu
Some here my hub was blocking most pages saying unsafe, different server.
gary evo7 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2017, 14:30   #5
Simon9300
User
 
Join Date: May 2015
Location: Devon
My Car
Posts: 42
Yeh, I was struggling last nite, kept coming up with error. All seem ok at the moment????
Simon9300 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2017, 14:31   #6
stu8
Senior User
 
stu8's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Southport
Car: Evo V - geekmapped.com
Posts: 19,454
yep, fine for me today

Stu
stu8 is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to stu8 For This Useful Post:
M3 ROB (05-02-2017)
Old 05-02-2017, 16:30   #7
M3 ROB
Senior User
 
M3 ROB's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Berkshire
Car: Evo 6 TME,
Posts: 2,835
Quote:
Originally Posted by stu8 View Post
yep, fine for me today

Stu
+1
M3 ROB is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2017, 21:22   #8
will2
Regional Organiser
 
will2's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Ask google maps ffs !!
Car: jdm evo 7gsr , forged +full buddyclub exhaust,cams+ ix turbo,silver fastest with carbon ! ......
Posts: 18,394
Open on a silver desktop /laptop .......works faster
will2 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2017, 06:42   #9
stu8
Senior User
 
stu8's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Southport
Car: Evo V - geekmapped.com
Posts: 19,454
Quote:
Originally Posted by will2 View Post
Open on a silver desktop /laptop .......works faster
but silver is the slowest?

Stu
stu8 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2017, 06:56   #10
danb87
Senior User
 
danb87's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Sussex
Car: Evo 8 fq300mr 547hp blouch 760xtr
My Car
Posts: 2,328
I Have a weird issue, sometimes say if i dont come on for a day, it brings up every thing new post related, but then some times it doesn bring nothing up.

which i assume wouldn be the case.

is there a rear recent/new/unread posts?
danb87 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2017, 06:58   #11
stu8
Senior User
 
stu8's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Southport
Car: Evo V - geekmapped.com
Posts: 19,454
not experienced that, I just click 'view new posts' on the home page, or under the 'Forum' tab at the top

Stu
stu8 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2017, 21:21   #12
will2
Regional Organiser
 
will2's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Ask google maps ffs !!
Car: jdm evo 7gsr , forged +full buddyclub exhaust,cams+ ix turbo,silver fastest with carbon ! ......
Posts: 18,394
Quote:
Originally Posted by stu8 View Post
but silver is the slowest?

Stu
Much confusion i sense in thee indeed
will2 is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2017, 21:28   #13
Liam_d
Senior User
 
Liam_d's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 527
I'm only getting one page of new posts, whereas it used to be 4/5 pages daily. Assuming this is a potential issue?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Liam_d is offline   Reply With Quote
Old 06-02-2017, 23:36   #14
Luke C
Senior User
 
Luke C's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Castle Donington
Car: 5 RS, Red 6 TME, 7 Extreme, 9 GT, Pikes Peak 9 RS, 9 MR FQ 360 by HKS
My Car
Posts: 977
Pictures don't seem to be loading for me very consistently.

Also, I've developed an unpleasant rash on my inner thigh. It's very itchy and has started weeping.
__________________
Please follow our Time Attack team here - https://www.facebook.com/teamformularacing/
Luke C is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Luke C For This Useful Post:
M3 ROB (07-02-2017)
Old 07-02-2017, 20:12   #15
VXRCymru
Senior User
 
VXRCymru's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Wales
Car: Evo X 300 GSR
My Car
Posts: 1,740
Quote:
Originally Posted by Luke C View Post
Pictures don't seem to be loading for me very consistently.

Also, I've developed an unpleasant rash on my inner thigh. It's very itchy and has started weeping.
Oh dear, you haven't been to Amsterdam recently?
__________________
Astra VXR - tuned to 300bhp Sold
Focus ST 3 - Standard Sold
Evo X FQ300 GSR tuned to 400/400 Sold
Black 800bhp & 657 ftlbs R35 GTR & Blue Evo X FQ400 in the garage
VXRCymru is offline   Reply With Quote
Mitsubishi Lancer Register
Reply


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT. The time now is 23:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.